Ik ontzorg u    -   Ina de Kruif
  

Diensten


Nabestaandenzorg

Na een overlijden is het belangrijk om mij zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen. Binnen twee tot drie weken na het overlijden zijn er al diverse zaken die opgepakt moeten worden. Via een telefoontje of mailtje informeert u mij en ga ik aan de slag. Niet alle zaken hebben acuut aandacht nodig. In overleg met u beslissen we wat prioriteit heeft.

Wilt u graag vooraf al meer informatie wil over wat ik kan betekenen in geval van uw eigen overlijden of van een geliefde, neem dan contact met me op. In een persoonlijk gesprek bespreken we dan wat uw wensen of zorgen zijn. Tijdens dit gesprek licht ik toe hoe ik u kan ondersteunen. Ook wanneer in geval van ziekte of ouderdom u graag vooraf uw eigen nalatenschap wilt regelen via Ik ontzorg u.

Laat met een gerust hart uw naasten achter! Wanneer het afscheid nadert, is tijd met elkaar doorbrengen kostbaar. Hoe fijn is het dan wanneer u deze tijd niet hoeft te besteden aan praktische zaken! 

Levensexecuteur

Ook ben ik inzetbaar als levensexecuteur. Dan benoemt u mij als uw levensexecuteur door middel van een levenstestament. Zo kunt u bij leven bepaalde dingen rondom uw nalatenschap aan mij overlaten. Voor het geval u later door ouderdom of bijvoorbeeld dementie uw eigen belangen niet meer kunt behartigen.

Maar ook in geval van een ongeval met ernstig letsel of afwezigheid waardoor u tijdelijk niet in staat bent om deze zaken te regelen. En in het geval dat u overlijdt, kunt u mij vooraf als executeur aanwijzen of uw zaken laten overdragen aan de door u gewenste executeur. 

Financiële ondersteuning

Na overlijden wordt u misschien geconfronteerd met een administratie die uw nooit gevoerd heeft. Ik kan u helpen deze administratie weer op orde krijgen, helpen uw wegwijs te maken in online bankieren met als doen dit nadien zelfstandig voort te zetten.

Persoonlijk dossier - Levensregister

Hoe fijn zou het zijn als u de administratie overzichtelijk geordend heeft, voor uzelf en u nabestaanden, hier ik kan samen met u een het levensregister opzetten. Over de mogelijkheden en voordelen vertel ik uw graag. Zie voor meer informatie www.levensregister.nl of als u liever een fysieke map wenst dan is dit ook mogelijk.

Social media

In dit digitale tijdperk zijn veel mensen actief op bijvoorbeeld Instagram, Facebook of LinkedIn. Heeft u weleens nagedacht hoe u na uw overlijden online herdacht wilt worden? Hoe is uw digitale nalatenschap geregeld? Er zijn verschillende mogelijkheden waar ik u graag meer over vertel. 

Advies op maat

Indien u specifieke vraagstuk heeft wil ik gerust met uw meedenken wat ik voor u kan betekenen.

Tarief

De intake is gratis en vrijblijvend, bij deze intake stemmen we af wat uw wensen zijn en wat ik voor u kan betekenen. Dan kunt u daarna besluiten of u van mijn dienstverlening gebruikt wilt maken.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info