Ik ontzorg u    -   Ina de Kruif
  

Wie ben ik?

Ik ben Ina de Kruif, 43 jaar, getrouwd en moeder. Vanuit mijn wens om iets voor anderen te betekenen, ontzorg ik u graag. Door mijn expertise op financieel gebied, mijn inlevingsvermogen en mijn praktische instelling maak ik graag het verschil voor u.

Na het overlijden van een familielid of geliefde blijft u als nabestaande achter met verlies, gemis en rouw. Maar ook met het praktische gedeelte van de nalatenschap. Misschien is er een woning die verkocht moet worden of opgeleverd aan de verhuurder. De belastingaangifte. Het opzeggen van energie- en zorgverzekeringen. Abonnementen opzeggen van krant, tijdschriften en telefonie. Het huis leeghalen en eventueel meubels of andere zaken verkopen.

Wanneer u met meerdere nabestaanden achterblijft, kunt u met elkaar misschien veel aanpakken. Maar vaak is de tijd of de kennis er niet of minder. Daar kan ik u bij helpen. Ik ben er voor u.

De financiële afwikkeling van een nalatenschap kan een uitdaging zijn. Soms een te grote uitdaging. Als financieel expert kan ik steun en ontzorging bieden. Dan heeft u ruimte om te rouwen en neem ik de zakelijke kant van de nalatenschap op mij.

Vanuit mijn functie bij een landelijke bank heb ik ruime ervaring in de financiële afhandeling die na een overlijden in beeld komt. Mijn kennis en kunde zet ik gericht in om u als familie bij te staan.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info